Hasznos információk
Kapcsolat
English version

Korund szemcsés fenőkő, kifejezetten pedikűr-manikűr eszközök élezéséhez. Természetesen használható más típusú eszközök élezéséhez is. Jelenleg 600 és 4000-es szemcse méretben kaphatóak,

A fenőkövek tisztításához a HCC 180 és 280 ajánlott.


HCZ600 JIS#600 (FEPA F400)
HCZ4000 JIS#4000 grit (FEPA F1200)

Méret: kb. 155 x 38 x 19mm
Súly: kb. 90g.

Kézzel gyártott termékek, a súly és méret tájékoztató jellegű, szemcseméretenként +- eltérő lehet.
Fenőköveim 2018.05.01-től
ifj. Nagy István érdi késkészítő boltjaiban (NN Kft) vásárolhatóak meg, ahol lehetőség van a személyes vásárlás, átvétel mellett az internetes vásárlásra is.

További információk a weboldalon:
kesekollok.huA fenőkövek először Székesfehérváron,
a XV. TÚZZEL-VASSAL Fesztiválon (2018.06.23 - Székesfehérvár, Rácz utca - Skanzen) lesznek megtekinthetők, megvásárolhatók az NN Kft standján.


• A folyamatos termékfejlesztés érdekében az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát fenntartom a termékek összetételében, kialakításában, méretében. A fenőkövek felülete az égetés következtében, eltérhet a síktól. • Ezeknél, az egyedi, kézzel csiszolt fenőköveknél a valós méret (+-) eltérhet a jelzett mérettől.
• A fenőkövek felületén esetlegesen látható mintázat nincs befolyással a fenési tulajdonságokra. • A szemcseméretek FEPA szerinti számozással megadva. • A JIS a Japan Industrial Standard szerinti számozást mutatja a FEPA szemcseméret alapján!

Forgalmazók / Distributors
© Minden jog fenntartva - Balogh Attila